Passa al contingut principal

Els codis QR

Els codis QR ha sigut la presentació grupal que hem fet amb el meu grup. 

Per poder-ho treballar amb el grup classe, els hem proposat una activitat, abans però hem començat la sessió explicant què són els codis QR amb l'ajuda del Power Drive que us poso a continuació:




Com podeu veure a la presentació, hem començat situant històricament d'on prové el codi QR fins l'actualitat, seguidament hem explicat algunes de les experiències escolars amb les que ens hem trobat les components del grup.

A continuació, hem explicat l'activitat que els proposavem per fer a l'aula. La proposta consistia en crear un codi QR a partir d'una pàgina web com ara: http://www.codigos-qr.com/generador-de-codigos-qr/  i havien d'escollir diferents màquines de la universitat per tal d'explicar-ne el seu funcionament i posteriorment penjar-ho al costat de cada màquina pels nouvinguts que no sapiguessin com funcionen.

Després hem creat un Drive on tots els grups han anat penjant el seu codi QR, cada grup ha utilitzat estratègies diferents, com ara un PDF, un vídeo o una notificació però tots amb el mateix objectiu.


Considero que els codis QR són una eina molt fàcil d'usar, l'únic que necessites és l'app que et descodifiqui el codi i actualment la majoria d'escoles disposen de tauletes o bé de mòbils els alumnes amb els quals poden descodificar allò que vulguin. Se li poden donar molt usos i és molt útil per guardar molta informació en un codi petit que hi cap a tot arreu.



Comentaris