Passa al contingut principal

Sessió 4. Avui parlem del Twitter i de la metodologia TPACK

Com podem utilitzar el Twitter a l'aula? Podem utilitzar el Twitter a l'aula?

El Twitter com qualsevol eina tecnològica ens facilita la comunicació, en aquest cas, entre l'aula, els alumnes que ens hi trobem, amb l'exterior sense la necessitat de sortir-ne.

Què podem aconseguir amb el Twitter? Podem conèixer els temes més populars del que parla la gent al nostre país o inclús al món on vivim, així podem saber també la societat en la qual vivim, depenent dels temes els quals la gent estigui parlant més.

També el podem utilitzar com a una eina per saber l'opinió de molta gent envers un tema en concret que sigui notícia en el moment, com pot ser una nova cura per alguna malaltia que fins aleshores no en tenia.



Per tant, doncs, el Twitter ens ofereix tot un seguit de recursos que sinó hi sigués no els tindriem i dels quals n'hauriem d'anar a buscar a un altre lloc.



A més, avui també hem parlat de diferents aplicacions per poder fer infografies, què són les infografies?, t'estaràs preguntant. Les infografies són explicar de manera visual un tema resumit, com per exemple el que hem creat el meu grup sobre què és el Flipped Classroom relacionada amb la Taxonomia del Bloom. Treballar amb aquest tipus de resum provoca que haguem de triar molt bé la informació que volem extreure del tema escollit, ha de ser informació concisa i necessària per entendre el que volem explicar.




En el nostre cas, per fer aquesta infografia hem utilitzat el programa Piktochart és un programa online i gratuit, l'únic que has de fer és crear-te un compte i començar a gaudir de les diferents plantilles de les que disposes per fer infografies.


Comentaris