Passa al contingut principal

Sessió 7. El Pla TAC del centre

Avui hem estat parlant del Pla TAC (Pla de Tecnologia per a l'Aprenentatge i el Coneixement) del centre. Els plans de l'àmbit de competència digital que haurien de tenir totes les escoles. I que hauria de seguir el següent esquema:





Aquest esquema s'ha extret de la pàgina web següent: http://xtec.gencat.cat/ca/centres/projeducatiu/platac/


En aquesta pàgina URL també hi trobereu més informació, més detallada sobre el Pla TAC del centre.

En el meu cas, a la meva escola de pràctiques no disposen de Pla TAC, però si que tenen disposició total i continuada als portàtils que tenen disponibles. Tenen un horari en el qual estan repartits tots els cursos de primària, però com hi ha cursos que no utilitzen gairebé mai els portàtils, els que si que els utilitzen més, com és el cas de la meva classe, ja ens anava bé així podiem disposar dels portàtils més hores a la setmana.

A l'escola aquest mètode li trobo coses positives i negatives, no tenen una classe, una assignatura pròpia d'informàtica però si que utilitzen molt els portàtils per treballar qualsevol aspecte del projecte o de qualsevol altra cosa.
Aquest model li veig punt negatius per aquelles classes que no usen gairebé mai els portàtils, com no tenen un horari fixat no els agafen mai i quan passen a un altre curs que la mestra si els utilitza més diàriament, no saben com s'utilitzen. Tot depén, doncs, de la mestra que t'hagi tocat, que l'utilitzis més o menys.

Comentaris