Passa al contingut principal

Sessió 1. De què o qui depèn l'educació que tenim avui dia?

Durant la primera sessió de TIC, hem estat parlant de la importància que hi ha hagut en els últims temps pel que fa a la tecnologia i a les TIC, en general.

De la mateixa manera que la humanitat ha patit diferents revolucions, com ara la Industrial, la nostra societat ha patit la Revolució Digital. S'entén com a Revolució Digital, com a canvi de mentalitat, de manera de viure i de relacionar-se amb els altres, de treballar i d'estudiar, com també de llegir, escriure o escoltar música.
Aquesta Revolució podem dir que té tant aspectes positius com negatius, com tot, però cal senyalitzar, que aquesta revolució va creixent exponencialment.

Actualment, tot allò que veiem durant el nostre dia ens ensenya, n'aprenem d'allò que veiem, experimentem amb els nostres propis sentits. I n'extraiem uns valors i uns aprenentatges propis de cadascú. Llavors, des de l'escola, com podem competir contra això, com podem reivindicar la nostra importància davant de la informació absoluta i constant que podem trobar en qualsevol aparell o dispositiu digital.


A llarg de l'assignatura s'intentarà respondre aquesta qüestió amb més profunditat.

Comentaris