Passa al contingut principal

Bon comunicador

Anteriorment ja vaig escriure sobre el Bon comunicador aquí.
Quan vam començar les classes de G.TIC i de COED, els professors ens van demanar que féssim grups per fer un treball en grup que presentaríem al desembre. Aquest treball ja l'hem realitzat i a continuació us l'exposaré. A més també dir-vos que durant les classes de COED hem estat treballant com ser un bon comunicador i us en faré cinc cèntims del que hem treballat.

Primer de tot em de deixar clar, què és un bon comunicador?
Un bon comunicador és aquella persona que a més de dominar la llengua amb la qual s'expressa sap adequar-se a la situació tan lingüísticament com emocionalment.

A les classes de COED abans de parlar del tema del bon comunicador la mestra ens va fer llegir un llibre anomenat: Com parlar bé en públic, J. Rubio i F. Puigpelat. Ja vaig crear una entrada parlant del llibre i de les reflexions que havíem fet a classe junt amb el decàleg que havíem fet totes juntes.

Amb aquesta breu explicació els professors ens van demanar que pel treball féssim:
1. Escollir amb tot el grup un comunicador que ens semblés que fos eficaç a l'hora de transmetre el missatge que volia transmetre.
2. L'havíem de seguir durant dos mesos i mig (perquè a meitat de desembre havíem d'entregar el treball) ja sigués per Twitter, Facebook, la seva pàgina web personal, el seu programa a la televisió o a la ràdio...
3. Recollir tota la informació possible en un bloc o una wiki, és a dir, un format on-line on poguéssim treballar tots els membres del grup i deixar-hi les nostres recopilacions.
4. Recollir la informació més essencial guardada al bloc o a la wiki en format audiovisual, ja podia ser un prezi, un power point, o un vídeo com va ser el cas del nostre grup.

EL NOSTRE TREBALL
- Membres del grup: Carolina Olivares, Anna Ferrer, Sílvia González, Cira Clofen i jo mateixa, Laura Huéscar.
- Comunicador triat: Jordi Évole
- On el seguíem?: Twitter, programa de televisió "Salvados" i columna del diari "El Periódico" on hi escriu cada diumenge.

Aquesta és la wiki que nosaltres vam crear per parlar del Jordi Évole. Segurament no podreu entrar a la wiki per què com ens vam crear un compte com alumnes, tenim restriccions a l'hora dels permisos, i en aquest cas no podem posar la wiki com a pública.
Per culpa d'aquest incident inesperat no la podreu visitar, demano disculpes. En aquesta wiki hi ha tota la informació que hem anat recollint del Jordi Évole, tal i com us he explicat anteriorment.

Després de fer la wiki, al final del procés hem hagut de crear un suport audiovisual on hi recollíssim el més destacat d'aquests últims mesos, per això el nostre grup hem creat un vídeo, el vídeo és aquest:



Aquest ha estat el nostre treball, espero que us hagi agradat la explicació!

Comentaris