Passa al contingut principal

Qui ets tu?

Aquesta és la pregunta del treball que hem de fer pel dimarts de la setmana vinent. Fa uns dies vam fer la mateixa pregunta però una mica variada, Qui sóc jo?. Aquest exercici de classe és semblant al que vam fer fa uns dies però aquesta vegada no ens centrarem en nosaltres mateixos, sinó en una altra persona.
Hem de descriure a una persona de la nostra classe. Aquesta descripció pot ser de moltes maneres diferents: la típica descripció que fem des de petits, amb un poema, amb una cançó... No hem de seguir cap pauta només hem de descriure aquella persona que hem escollit de manera que ens expliqui una mica com és ella o ell. Aquesta descripció ha d'anar acompanyada d'una fotografia que identifiqui a la persona que hem descrit, és a dir, no ha de ser una fotografia qualsevol, sinó que ha de ser amb consciència del que volem destacar d'aquella persona.
La persona que jo he escollit es diu Airy Guillamón i us deixo el seu bloc, perquè li doneu una ullada: http://airygm.blogspot.com.es/.

Per ajudar-nos a fer aquesta descipció d'una manera original, la professora ens va mostrar uns vídeos on podem veure que s'hi descriu una persona però de maneres diferents. El primer vídeo és dels Catarres i el títol és Jenifer. El segon vídeo descriu Summercat, de la marca de cervesa Estrella Damm.

 




Al primer vídeo hem vist com el noi descriu a la noia de qui s'ha enamorat pels actes que fa, en canvi, al segon vídeo els músics descriuen els sentiments que té el noi que passa l'estiu a Formentera.

Amb aquests dos exemples acabo la publicació i espero que m'ajudin a fer la meva descripció de l'Airy. Més endavant ja us penjaré el resultat del treball.


Espero que us hagi agradat la publicació i si teniu algun dubte deixeu un comentari!

Comentaris