Passa al contingut principal

Entrades

S'estan mostrant les entrades d'aquesta data: setembre, 2012

Creació d'un Formulari amb Google Drive

Aquest dijous passat, a la classe de Gestió de la Informació i TIC, com he explicat a les entrades anteriors, vam utilitzar el Google Drive per fer un Document i una Presentació. El professor també ens va demanar que féssim un Formulari, així que, quan va acabar la classe, com que teniem dues hores lliures, amb les companyes del grup vam anar a l'aula d'informàtica on no feien classe i vam fer un Formulari. Com el vam fer? 1. Aquesta vegada el vam haver de fer totes juntes en un mateix ordinador perquè no podiem compartir la informació.  2. Vam crear un formulari 3. Li vam posar un títol 4. Vam omplir les preguntes 5. Vam omplir les respostes, una de correcta per a cada pregunta. Les respostes les vam posar de múltiple opció perquè fos més fàcil contestar-les. 6. Per últim vam marcar la resposta correcta de cada pregunta El Formulari ja estava fet, aquí  en teniu la demostració: Espero que us hagi agradat l'explicació.

Creació d'una Presentació amb Google Drive

El dijous passat a la classe de Gestió de la informació i TIC vam treballar com ja us he explicat a l'anterior publicació amb el Google Drive amb un grup a classe. Aquest mateix dia també vam fer una Presentació amb el Google Drive, els passos que vam seguir van ser: 1. Una del grup va crear una Presentació amb el Google Drive. 2. La que havia creat la Presentació ho va compartir amb les altres companyes del grup. 3. Una a una vam comprovar que la Presentació anava bé escrivint una i observant les altres si ho rebien al moment. 4. Vam començar a passar el petit i incomplet treball que haviem fet al Document a la Presentació i el resultat va ser aquest:  Cal dir que el treball no està completament passat a la Presentació perquè la classe havia acabat i el professor ens va dir que no feia falta acabar-ho, només és per practicar aquesta aplicació i demostrar que sabem fer-ho funcionar. Espero que us hagi agradat tan l'explicació com la Presentació.

Creació d'un Document amb Google Drive

El dijous passat a classe vam fer petits grups i vam treballar amb el Google Drive. Vam fer un exercici que consistia en crear un Document amb el Google Drive i fer petites proves amb ell, com escriure-hi, col·locar fotografies... Com ho vam fer? 1. Primer una del grup va crear el document  2. Seguidament la que havia creat el document va compartir el document amb les companyes del grup. 3. Una per una vam anar provant si quan una del grup escrivia al document, les altres ho veien momentàniament. 4. Vam començar a fer un treball, buscant informació, fotografies i tot el que vam trobar i ho vam penjar al document. El resultat d'aquesta feina va ser aquest:    Espero que us hagi agradat l'explicació i el petit i incomplet treball que vam fer.

Publicació d'un vídeo

A la pàgina web: www.edu3.cat he pogut apreciar la quantitat d'informació envers diferents temes que hi ha. Tan pots trobar vídeos com explicacions ben fetes i entenedores. Les webquest són propostes que s'ofereixen als alumnes perquè aquests, a partir d'unes pautes, puguin extreure informació de diferents pàgines webs i elaborar el seu propi treball. L'objectiu de les webquest és que l'alumne treballi individualment per aconseguir un objectiu Seguidament us deixo un vídeo on us ho explica amb un exemple de webquest.   

Declaració d'intencions

Benvinguts al meu bloc. Sóc una estudiant d'Educació Infantil!  A aquest bloc hi aniré penjant treballs, documents... una mica d'informació de com va el curs i també de treballs i exercicis que ens vagin demanant a la universitat.  Espero que us agradi el bloc i que hi deixeu un comentari.